Обучение от разстояние в електронна среда

Уважаеми родители и ученици,

На основание на Заповед на директора на РЗИ- Благоевград, и във връзка с увеличение на заболеваемостта от COVID-19 между 500-750 човека на 100 000 в община Гоце Делчев, нареждам учениците от V до VII клас да преминат в ОРЕС от 02.11.2021г(вторник-утре) до 05.11.2021г.(петък).

 

Учебните часове ще се провеждат съгласно утвърденото седмично разписание, с начален час 8:00 – в платформата Microsoft Teams.
Апелираме към отговорност и дисциплинираност. Неприсъствието на ученик в час ще бъде отразявано в електронния дневник като отсъствие.
Можете да разчитате на нашата помощ!
Бъдете здрави!

Ю. Бялк, директор на ОбУ“Св.Паисий Хилендарски „

Закриване на учебната 2020/2021 година

Днес в ОбУ „Св.П.Хилендардски“ с.Корница бе тържествено закрита учебната 2020/2021 година.
Нашите талантливи ученици пяха,танцуваха, рецитираха и забавляваха гостите на тържеството със забавна и разнообразна програма.
Директорът на училището г-н Юсеин Бялк поздрави всички ученици и учители за успехите им през учебната година и връчи грамоти и предметни награди на учениците с отличен успех.
Тържествено, с много емоции и церемония премина изпращането на нашите обичани седмокласниците и десетокласници. За първа път в историята на нашето училище десетокласниците получиха своите удостоверения за завършен първи гимназиален етап. Учениците от двата класа символично засадиха дръвчета в двора на училището, които ще израстват заедно с тях. По този начин те оставиха частица от себе си, която да ги връща в любимото училище. Така нашите абитуриенти от от VII-ми и X- ти клас за последен път чуха училищния звънец, развълнувано благодариха на своите учители, от които са научили много неща, но най-вече как да бъдат добри хора.
От името на целия колектив пожелаваме на прекрасните ни ученици весела и незабравима лятна ваканция!🥰☀🥰

24 май

ОбУ „Св. П. Хилендарски“ с.Корница отбеляза с тържествен концерт Празника на българската просвета и първоучителите Кирил и Методий.
В празника се включиха талантливи ученици от всички класове, които зарадваха своите учители и родители с разнообразен и интересен репертоар.
Богатата програма включваше празнични рецитали, забавни скечове, песни и пъстри танци, а нашите ученици дадоха всичко от себе си за да зарадват родители и гости и сътвориха един незабравим празник.
Директорът на училището г-н Юсеин Бялк поздрави учениците, учителите и гостите с настъпващия празник и отбеляза имената на най- добрите ни ученици, защитили достойно името на нашето училище на проведените състезания през учебната година.

Възстановяване на присъственото обучение в училище

Уважаеми родители и ученици ,
Във връзка със заповедта на Министъра на образованието и науката и последвала моя заповед, от 12.04.2021г.(понеделник) се възстановяват ПРИСЪСТВЕНИТЕ учебни занятия за всички ученици от 1 до 10 клас.

Бъдете здрави!

Ю. Бялк, директор на ОбУ“Св.Паисий Хилендарски „

Важно!

Уважаеми родители и ученици ,
Във връзка със заповедта на Министъра на образованието и науката от 22.03. до 31.03.2021 г., всички учениците от I до X клас в училището ни ще се обучават от разстояние в електронна среда. Учебните часове ще се провеждат съгласно утвърденото седмично разписание, с начален час 8:30 – в платформата Microsoft Teams.
Апелираме към отговорност и дисциплинираност. Неприсъствието на ученик в час ще бъде отразявано в електронния дневник като отсъствие.
Можете да разчитате на нашата помощ.

Бъдете здрави!

Ю. Бялк, директор на ОбУ“Св.Паисий Хилендарски „