Spelling Bee

🐝🏆Четирима Spelling Bee шампиони в ОбУ „Св.П.Хилендарски“!!!🏆🐝
Следобедът на 2-ри март се превърна в истински и дългоочакван празник на английския език в нашето училище- един своеобразен жужащ кошер на знаещи и умеещи пчелички, които за пореден път демонстрираха отлични знания по правопис и спелуване на Английски език.
ОбУ „Св.П.Хилендарски“ за десети път се включи в националното състезание по правопис на Английски език-Spelling Bee 2021-2022 уч. година. Като тази година сме изключително горди да сме едно малкото училища в България и единствено село в област Благоевград, което организира и проведе за втори път Spelling Вee Junior, предназначено за ученици от 1-ви до 4-ти клас.
След месеци усилена подготовка, дълги списъци с думи, ежеседмични тренировки, днес нашето училище има честта да се гордее с четирима финалисти!
Ширин Кундева /4кл/- първо място Spelling Вee Junior
Шабан Тарал /4кл/- второ място Spelling Вee Junior
Мехмед Кеседжи /6кл/- първо място Spelling Вee
Иса Али /6кл/- второ място Spelling Вeе
Надпреварата беше изключително оспорвана, а за нас беше истинска чест и гордост като учители да наблюдаваме изключителните знания, които нашите 23 пчелички демонстрираха. От 15 възможни кръга, малките ни пчелички успяха да достигнат 15-ти кръг, а правилното спелуване на една от най -дългите думи в списъка- temperature- донесе победата на Ширин Кундева.
Поздравления за всички усърдно трудещи се пчелички за нелекото предизвикателство, в което се включиха и отличните знания, които демонстрираха!
Успех на нашите шампиони на предстоящите регионални кръгове, където те ще имат възможността да представят ОбУ „Св.П.Хилендарски“ сред най- добрите училища и да възхвалят името на с.Корница!💛

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *